Projecte Baix Camp


Degut a l’observació de les necessitats i dificultats alhora de traslladar-se a Reus famílies afectades per la malaltia d’Alzheimer  i altres demències de Baix Camp, neix aquet projecte.

Amb aquest projecte volem acostar-nos a l’àmbit rural, mitjançant la implantació d’un punt d’informació orientació i assessorament en cada municipi de la comarca del Baix Camp.

Per a garantir el funcionament d’aquest servei, acudiran als pobles professionals especialitzats en demències de l’associació, per a poder atendre i resoldre dubtes de forma individualitzada i gratuïta.

Paral·lelament amb el projecte Baix Camp, l’associació s’ha unit a la proposta realitzada per CEAFA (Confederació Espanyola d’Alzheimer) per a promoure que tots els ajuntaments es declarin solidaris amb l’Alzheimer.

Els ajuntaments que s’han declarat solidaris amb l’Alzheimer, en el 2018, obtenint acreditació per part de CEAFA, són l’Albiol, l’Aleixar, Alforja, Almoster, l’Argentera, Botarell, Capafonts, Colldejou, Duesaigües, Maspujols, Prades, Pratdip, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, Vilanova d’Escornalbou i Vilaplana.

L’associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp, té l’objectiu d’aconseguir l’any 2019, que tots els ajuntaments de la comarca siguin solidaris amb la malaltia d’Alzheimer.