T’esperem a les jornades de portes obertes 26,27 i 28 Setembre

Nou Centre Terapèutic d’Estimulació Cognitiva per a L’Alzheimer i Unitat de la Memòria  

Llegeix més

Setmana del Dia Mundial de l’Alzheimer

Com cada any volem fer sentir la nostra veu per tal de millorar la situació de les persones amb Alzheimer i altres demències i dels seus familiars cuidadors. Aquest any hem programat les següents activitats: Dia 17 de Setembre 9:30h. Taller d’higiene postural per a cuidadors a càrreg d’Ada Chachón, Fisoterapèuta del Programa San Rafael. […]

Llegeix més

Col·laboració de “La Fundació Privada Reddis” a la Associació de Alzheimer de Reus i Baix Camp

La Fundació col·labora en un dels projectes de l’Associació “Sembrant Llavors” amb material tecnològic i audiovisual, per portar a terme les xerrades educatives a les escoles i instituts més dinàmiques i properes.

Llegeix més

Donació de “Muñecas Antonio Juan S.L.” a l’associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp

Muñecas Antonio Juan S.L. dona 13 nines a l’associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp, per a que els usuaris del centre, es beneficiïn de la teràpia DOLL THERAPY.

Llegeix més

SEGONA CURSA GRUP OLIVA “HEROIS PER L’ALZHEIMER”, ÉS UNA PROVA DIFERENT

Els carrers més cèntrics de Reus seran escenari el pròxim 31 de Març a les 11.00h, de la segona edició de la cursa popular “Herois X l’Alzheimer”. Una prova 100% solidària, popular i urbana, que promou la sensibilització social cap a una malaltia encara desconeguda per a molts, però a la vegada tan estesa. La […]

Llegeix més

Reus tindrà un centre pioner a Catalunya en el tractament de l’Alzheimer

La ciutat de Reus disposarà l’any vinent d’un centre pioner a Catalunya en el tractament de l’Alzheimer. L’equipament serà gestionat per la Fundació Rosa Maria Vivar i tindrà capacitat per a 80 usuaris de centre de dia i per a seixanta més a la unitat de rehabilitació cognitiva. L’entitat ha tramitat una sol·licitud a la […]

Llegeix més

Campanya de prevenció i estudi de la Salut Cerebral

  La Associació  de Alzheimer Reus i Baix Camp, ofrecerá en el mes de septiembre, coincidiendo con el Día Mundial del Alzhéimer el 21, actividades orientadas a personas diagnosticadas de esta enfermedad y a sus cuidadores, pero también a cualquiera que se quiera sumar.

Llegeix més

DIA MUNDIAL DE L’ALZHEIMER, 21 de setembre.

El lema d’ aquest any de CEAFA (Confederación Española de Asociaciones de Familiares de personas con Alzheimer y otras Demencias): “Alzheimer ConCiencia Social“.

Llegeix més

“HEROIS PER L’ALZHEIMER” cursa popular el proper 22 d’abril

Els carrers més cèntrics de Reus seran escenari el pròxim 22 d’abril a partir de les 11:00h de la primera edició de la cursa popular “Herois x l’Alzheimer”, un esdeveniment pensat per arribar a tots els públics que pretén sensibilitzar i sobretot recollir fons econòmics per destinar-los a la lluita contra l’Alzheimer i la solidaritat amb els persones que pateixen aquesta malaltia.

Llegeix més

Ajut econòmic per al desenvolupament de les tasques d’infermeria del centre diürn especialitzat en Alzheimer

El dia 20 de desembre de 2017, La Fundació Privada Reddis amb la col·laboració de “La Caixa” van fer una aportació econòmica al Centre Diürn Especialitzat en Alzheimer, per la millora del material sanitari: monitor de signes vitals amb el seu carro de suport corresponent.

Llegeix més

Recaptació de fons per a l’aplicació de noves tecnologies en l’estimulació cognitiva en persones amb la malaltia d‘Alzheimer.

La Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp (AARBC) i la Associació Familiars d’Alzheimer Terres de l’Ebre (AFATE) són dues entitats amb una llarga trajectòria professional que ofereixen una atenció i assistència personalitzada, per millorar el dia a dia d’aquestes persones i als seus familiars.

Llegeix més

VI JORNADES DE LA MALALTIA D’ALZHEIMER

El 21 de setembre és el Dia Mundial de l’Alzheimer, aquest dia és una oportunitat per a reivindicar i reflexionar sobre aquesta problemàtica soci sanitària que afecta, malauradament, a moltes famílies avui dia. A l’estat espanyol, més de 4’2 milions de persones conviuen amb la malaltia d’Alzheimer i altres demències (incloent també als seus familiars cuidadors). En paraules […]

Llegeix més